Filip Sušac novi predsjednik GO HKS Vukovar

19.06.2017
hks izborni zbor
Share Button

Gradska organizacija Hrvatske konzervativne stranke Vukovar održala je izbore za stranačka tijela, na kojima je Filip Sušac izabran za novog predsjednika, a dopredsjednici su Robert Rapan i Ivan Veber.

Budući da je dosadašnji predsjednik Marijan Pavliček izabran za predsjednika Hrvatske konzervativne stranke na državnoj razini, u roku od tri mjeseca bilo je potrebno izabrati novo vodstvo na lokalnoj razini. Stari i novi predsjednik zahvalili su svima na ukazanom povjerenju, a stranka s radom nastavlja istim tempom, prema riječima novog predsjednika, s realizacijom najavljenih projekata.

”Pokazali smo u ove dvije i pol godine da se kvalitetno i pošteno može raditi na dobrobit svih građana Vukovara, štiteći interese hrvatskog naroda, a građani su to i prepoznali, druga smo stranka po jačini. Vjerujem i u daljnje otvaranje novih radnih mjesta, stvaranje preduvjeta za bolji život svih građana grada Vukovara”, rekao je novi predsjednik HKS-a na državnoj razini Marijan Pavliček i dodao da Hrvatska zaslužuje imati jednu pravu istinsku desnicu, stranku koja neće ni milimetra odstupati od zaštite hrvatskih nacionalnih interesa, što će se truditi postići u sljedećem mandatu na državnoj razini.