U nesreći kod Vinkovaca poginulo dvogodišnje dijete

04.11.2019
policija
Share Button

Tragedija kod Vinkovaca. U jutarnjim satima na cesti Ostrovo-Tordinci dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. U nesreći je poginulo dvogodišnje dijete, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Naime, 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je osobnim vozilom marke „Renault“, iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva, zbog neprilagođene brzine u zavoju je prešla na suprotni kolnički trak te je došlo udara u osobno vozilo marke „Volkswagen“ koje je dolazilo iz suprotnog smjera.policija 2

Od posljedica prometne nesreće, smrtno je stradalo dvogodišnje dijete koje se nalazilo u vozilu marke „Renault“, a četiri osobe su ozlijeđene kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđeni su, 32-godišnjakinja i 5- godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u osobnom vozilu marke „Renault“ te u drugom vozilu 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

Na mjestu događaja državni odvjetnik je rukovodio očevidom.

U manje od tjedan dana živote je u prometu izgubilo čak 11 osoba. Prema novijim podacima u Hrvatskoj je zabilježeno 12% više smrtno stradalih u odnosu na prošlu godinu.

MUP upozorava vozače da prilagode brzinu kretanja uvjetima na cestama, poštuju prometne znakove, te da se pridržavaju prometnih propisa jer dovoljan je samo trenutak nepažnje da jedan život bude ugašen.