Poznata imena HDZ-ovih kandidata za Gradsko vijeće u Vinkovcima

25.04.2017
go hdz
Share Button

Održana je sjednica Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci na kojoj su vinkovački HDZ-ovci donijeli Odluku o kandidatima za listu za Gradsko vijeće.
Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice zajedno s Hrvatskom strankom umirovljenika i Blokom umirovljenici zajedno formirali su listu koja će svojim kadrom i zalaganjem pridonijeti još boljem i kvalitetnijem životu građana Vinkovaca, priopćili su iz HDZ-a.
Važnim su smatrali istaknuti i da listu čini 40 % žena, te mladi, obrazovani ljudi iz svih područja društvenih djelatnosti, od gospodarstvenika, obrtnika, sportaša, profesora do liječnika, ali i predstavnika umirovljenika. To je pokazatelj kako ova koalicija raspolaže kvalitetnim i sposobnim ljudima i vodi računa o svim skupinama društva, zaključuju u HDZ-u u Vinkovcima.

Kandidati iz redova HDZ-a su: Ivan Bosančić, Mladen Karlić, Ilija Cota, Sanja Kalaica, Petar Šimić, Zrinka Grgljanić Đaković, Mario Dražić, Josip Krunoslav Čačić, Vladimir Čirić, Mirela Fabijan, Željko Raguž, Miroslav Meštrović, Nikola Jurković, Zlatko Jurišić, Jasna Orlović, Tatjana Markić, Zvonimir Liščić, Gordana Trifunović, Ankica Bujanić, Dajana Sidorov, Lucija Mendeš i Jasna Starčević.
Tri mjesta pripadaju koalicijskim partnerima.