Zbog fizičkog sukoba u Nuštru policija privela više muških osoba

06.04.2021
slika nustar web
Share Button

U subotu 3. travnja 2021. godine u Nuštru je na nekoliko mjesta, a i u blizini nogometnog igrališta, došlo do fizičkog sukoba među više osoba, zbog čega je došlo i do oštećenja jednog osobnog vozila.

“Naime, oko 18,20 sati došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba među više osoba, a policija je bila odmah pripravna i ubrzo su zaustavili nastalo nasilje.

Utvrđenim izvidima policija je u nadležnu postaju privela više muškaraca koji su se sukobili u blizini nogometnog igrališta, a gdje se u to vrijeme događao nogometni susret” – priopćeno je iz policije.

U priopćenju se nadalje navodi da je tijekom sukoba između više osoba oštećen jedan osobni automobil vinkovačkih registarskih oznaka 27-godišnjaka iz Nuštra, zbog čega je policija provela očevid te će nakon utvrđenih činjenica biti podnijeta odgovarajuća kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

“Kako je u događaju sudjelovalo više osoba čime je bio narušen javni red i mir u većem obimu, policija i dalje provodi krimnalističko istraživanje, radi utvrđivanja svih činjenica” – stoji u priopćenju.