MARKETING USLUGE

VTV d.o.o. Vinkovci – Vinkovačka televizija u više od dva desetljeća postojanja neprekidnim radom osvojila je medijski prostor Istočne Hrvatske te postala programski prepoznatljiva. Vlastita proizvodnja zaštitni je znak Vinkovačke televizije. Društveni, socijalni, politički, kulturni, sportski i svi drugi sadržaji koji oslikavaju život na krajnjem hrvatskom istoku izvorno su polazište kod određivanja naše programske orjentacije. Vinkovačka TV smještena je u zaseban, regionalni digitalni multipleks. Digitalnim sustavom emitiranja osigurano nam je područje pokrivanja označeno kao D1. To znači da program Vinkovačke televizije u cijelosti digitalno prate gledatelji Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije a također i gledatelji iz dijela Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske županije.

Upornošću, ustrajnošću u vrlo teškim vremenima i specifičnom gospodarskom okruženju, stekli smo dovoljno iskustva kako bismo na što kvalitetniji način bili na usluzi kako sadašnjim tako i potencijalnim klijentima. U prilog tome ide i činjenica da su neki od naših značajnijih klijenata to već prepoznali. Kontinuirano surađujemo  i  s tvrtkama s lokalnog područja. Marljivošću i timskim radom trudimo se biti spremni prepoznati potrebe, interese i želje naših klijenata.Uz klasične modele emitiranja propagandnog programa, nudimo i razne modele sponzorstva naših projekata i emisija i dnevnih emitiranja  videostranica.

Stoga, kontaktirajte s nama. Bit će nam zadovoljstvo, uz dovoljno predanosti i strpljenja, pomoći vam kako biste oglašavanjem na Vašoj Vinkovačkoj televiziji povećali prodaju svojih roba ili usluga. Vinkovačka televizija u svom programu emitira i video stranice. U sklopu video stranica objavljujemo mnogo korisnih informacija, različite zanimljivosti, raspored TV programa, male oglase i naravno, propagandne poruke.Iskoristite prigodu i oglašavajte iznimno povoljno u ovom dijelu programa!

NUDIMO VAM:

 

MALI OGLAS

deset dana po cijeni od 96,00kn
(+ PDV)
trajanje do 12 sekundi
6 objava tijekom dana

 

GOVORNI TELOP

u različitim terminima
već od 10kn/sek

 

OBJAVA VIDEO STRANICA

10 dana po cijeni od 350,00 kn
(+ PDV)
trajanje do 15 sekundi
5 objava tijekom dana

CJENIK OGLAŠAVANJA

KONTAKTIRAJTE NAS

032/492-102