7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Župan održao prijem predstavnica županije na natjecanju Miss Supranational Hrvatske 2021.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Damir Dekanić, župan Vukovarsko-srijemske županije, primio je u maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima predstavnice županije na natjecanju Miss Supranational Hrvatske 2021.,  Patriciu Hanžek iz Jarmine i Barbaru Oršolić iz Privlake, članica Udruženja manekena ”Loreena” Vinkovci.

Djevojke su na natjecanju ostvarile zavidan uspjeh pa je tako Patricia Hanžek ponijela lentu prve pratilje Miss Supranational Hrvatske, dok je Barbara Oršolić proglašena Miss Supranational Catwalk 2021.

– Uspjeh naših djevojaka na nacionalnom natjecanju govori u prilog činjenici da Vukovarsko -srijemska županija prati trendove i kada je u pitanju ljepota i moda.Izbori ljepote su odskočna daska u svijetu mode i modelinga, pa mi je izuzetno drago da su si dvije mlade dame ovim titulama prokrčile put na prenatrpanoj modnoj sceni. Nije jednostavno stati pod svjetla reflektora i reći: ”Da to sam ja!“ – prvenstveno karakterom, a onda i ljepotom – jer jedno ne ide bez drugoga, rekao je Dekanić.

Župan Dekanić istaknuo je kako se nada da su lentama koje ih krase ostvarile svoje dječje snove, te da su im se ispunile i poslovne želje. Dodao je i kako je njihov plasman na nacionalnom natjecanju još jedan vid promocije svih ljepota Vukovarsko -srijemske županije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime