7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Vukovarsko-srijemska županija donirala 10 tona jabuka Dubrovačko-neretvanskoj županiji

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarsko-srijemska  županija donirala je Dubrovačko-neretvanskoj županiji  10 tona jabuka koje su  su danas dostavljene u grušku luku , a dubrovačko-neretvanskom županu Nikoli Dobroslaviću predao ih je vukovarsko-srijemski  župan Damir Dekanić.

“Naravno kako niti mandarine Vukovaru, niti jabuke Dubrovniku nisu nužne, međutim to je jedna gesta prijateljstva i dobre suradnje dviju županija koje su na dva kraja Hrvatske, ali koje imaju puno toga zajedničkog, rekao je Nikola Dobroslavić, dubrovačko-neretvanski župan.

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić, istaknuo je kako je jako bitno imati dobre i prijateljske odnose ne samo među županima i dožupanima, nego cijelim timovima.

-Od Vukovarsko-srijemske županije želimo napraviti destinaciju u koju će dolaziti turisti. Ne u mjeri kao što je to u Dubrovniku, ali od Dubrovačko-neretvanske županije  možemo naučiti kako privući turiste u našu županiju. Ono na čemu smo dosad temeljili naš razvoj i što želimo potencirati su prehrambena i drvna industrija. Tu želimo napraviti iskorake, a mislim i kako u Dubrovačko-neretvanskoj županiji  ima puno interesa za ove potencijalne proizvode iz naše županije,” kazao je Dekanić.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime