7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Dilj deklasirao goste iz Starih Jankovaca, poražen i lider MŽNL OS-VK

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nogometaši Dilja u snježnim su uvjetima dočekali HAŠK Sokol iz Starih Jankovaca i ubilježili još jednu pobjedu, ovog puta više nego uvjerljivu. Nadoknadili su igrači trenera Dejana Pavličića sve propušteno u posljednjem kolu – završilo je 5:0, a pitanje pobjednika riješeno je već nakon prvih 45 minuta. Gostujućem treneru nije preostalo ništa nego čestitati boljem protivniku. Druga utakmica na klupi HAŠK-a, prvi poraz.

“Uvjerljiv poraz, iako nije ništa ukazivalo na ovakav rasplet. Priprema utakmice je bila dobra, ali sve pada u vodu ako u prvih 15 minuta dvaput moraš po loptu u mrežu”, rekao Stjepan Kvesić.

Dilj je poveo već u 13. minuti, strijelac – Robert Ilić. Nisu se gosti ni oporavili od pogotka, semafor je pokazivao 2:0. Glavni sudac utakmice Antun Bošnjak pokazao je na bijelu točku, što bez većih problema koristi Marko Terzić, jedan od najistaknutijih pojedinaca. Za goste je susret praktički već tada bio završen. Isti igrač je bio strijelac i u 31. minuti pa su momčadi na predah otišle s rezultatom 3:0. Prva trećina nastavka protekla je bez promjena, a onda u razmaku od samo pet minuta još dva pogotka Dilja. Danijel Kuzmić je pogodio u 65., a Marko Martinković u 70. minuti i to na ubačaj svog imenjaka Terzića. 5:0 je, pokazalo se kasnije, bio i konačan rezultat, iako prilika nije nedostajalo.

“Nogomet nekada nije pravedan; u prošlom kolu smo propustili puno prigoda, a danas smo iz prva tri udarca postigli isto toliko pogodaka. Na kraju, recimo tako, lagana pobjeda za nas. Momci su dobro reagirali, brzo smo riješili pitanje pobjednika”, zaključak je Dejana Pavličića, stratega pobjedničkog sastava.

U preostalim utakmicama, dodajmo, poražen je i lider MŽNL Osijek-Vinkovci; bolja od Borinaca bila je Valpovka kojoj je za sva tri boda dovoljan bio i jedan pogodak. Minimalnu pobjedu upisala je i Mladost iz Đakovačke Satnice, poraz je potpisao Otok; Tomislav iz Cerne slavio je s visokih 6:0 protiv Slavonca iz Komletinaca; Višnjevac je savladao Olimpiju rezultatom 2:1, dok su bodove podijelili Tomislav i Borac(Bo), Zrinski i Šokadija, te Radnički i Borac(Kv).

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime