7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Jakovu Šikiću novi mandat predsjednika Karate kluba ”Vinkovci”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
U prostoru Tehnološkog parka u Vinkovcima održana je redovna izvještajna i izborna Skupština Karate kluba “Vinkovci”.
Skupštinu je otvorio predsjednik Jakov Šikić koji je pozdravio sve prisutne i zahvalio svima koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnom radu kluba: članovima, posebno natjecateljima, sponzorima i onima koji su bili aktivni u tijelima kluba u proteklom mandatu.
Izvješće o aktivnostima kluba u 2021. godini pročitao je Josip Županić a financijsko izvješće pročitao je predsjednik što je od strane Skupštine jednoglasno usvojeno. Bila je to godina puna izazova, posebno zbog pandemije koronavirusa. Unatoč tome, Karate klub “Vinkovci” bio je aktivan i postigao najbolje rezultate do sada što se tiče državnih odličja u jednoj godini (4 medalje).
Isto tako pročitan je plan aktivnosti i financijski plan za 2022. godinu koji je također jednoglasno usvojen. U planu su brojna natjecanja, polaganja za učenička i majstorska zvanja te ostale aktivnosti kluba. Izraženo je zadovoljstvo što Grad Vinkovci, ZSUGV te Vukovarsko-srijemska županija prepoznaju kvalitetne programe koji se provode a posebno što je to rezultiralo potporom u proračunu koji je porastao za 47,9 % u odnosu na početak prošlog mandata Uprave kluba od 2018. godine.
Mladen Ivezić je predstavio prijedlog novog Statuta kluba usklađenog sa svim zakonskim propisima koji je jednoglasno usvojen od strane Skupštine. Istaknuti su planovi i novi projekti u koje će Karate klub “Vinkovci” biti uključen u narednom periodu.
Jednoglasno su izabrana nova tijela kluba:
PREDSJEDNIK – Jakov Šikić
DOPREDSJEDNICA – Pamela Joskić
TAJNIK – Josip Županić
PREDSJEDNIŠTVO:
Jakov Šikić
Pamela Joskić
Josip Županić
Mladen Ivezić
Ivana Slaviček
STEGOVNA KOMISIJA:
Sani Gilja
Mladen Sosić
Marko Ripić
LIKVIDATOR – Josip Županić
Klub poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime