7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Vukovar rutinski protiv Slavonca; Belišće gubi korak za vodećim dvojcem

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Hrvatski nogometni trećeligaši – regija Istok odrađuju 21. prvenstveno kolo. Subota je donijela sedam susreta, preostala dva igraju se u nedjelju. Igrači Miroslava Bojka upisali su pobjedu i povećali prednost u odnosu na Belišće, mjesto prvog pratitelja preuzeo je Zrinski iz Jurjevca.

Vukovarci su dvoboj s gostima iz Bukovlja odradili rutinski. Nije se dugo čekalo na prvi pogodak – Donsanti je pogodio već u 29. minuti. S minimalnom prednošću otišlo se i na predah, a vrlo brzo otklanja se svaka dvojba. Vuksan je bio strijelac u 53., što je bilo, pokazalo se, više nego dovoljno. Vukovar 2, Slavonac 0; već deveti susret Vukovaraca u nizu bez primljenog pogotka uz gol razliku 17:0 – impresivno!

Belišće gubi korak za Vukovarcima jer upisan je još jedan poraz, unatoč ranom vodstvu na gostovanju kod Sloge. Filip Radovanović je pogodio mrežu domaćina u 17. minuti i osigurao svojoj momčadi vodstvo na odmoru. Sloga u nastavku postiže dva pogotka i ostavlja sastav Davora Rupnika praznih ruku. Slavio je i Zrinski iz Jurjevca, u ovom kolu domaćin Slavoniji. Prvi dio protekao je bez pogodaka i mirnih mreža, susret je odlučio jedan u nastavku, onaj viđen u 65. minuti kada je pogodio Igor Prijić.

U preostalim susretima dvije pobjede domaćina, jedna gostiju, jedan susret protekao je bez pobjednika, ali i pogodaka. Oriolik je bio bolji od Darde – 1:0; Marsonia je slavila protiv Omladinca kojem nisu pomogla ni dva pogotka na gostujućem terenu; Đakovo Croatiji je protiv Graničara bio dovoljan jedan – 0:1, NAŠK-Slavija 0:0.

Vukovar je vodeći i nakon ovog kola, ima 52 boda, odnosno pet više od trećeplasiranog Belišća. Zrinski je drugi, na svom kontu ima 49 bodova. U nedjelju su na rasporedu preostala dva susreta, oba počinju u 15 sati i 30 minuta. U Ivankovu se sastaju Bedem i Čepin, Vuteks-Sloga putuje u Kutjevo.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime