7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Društvo ”Hrvatska žena” Vinkovci raspisala natječaj fotografija ”Uskrsne košarice”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Društvo ”Hrvatska žena” Vinkovci raspisala je četvrti natječaj fotografija ”Uskrsne košarice”.

Na natječaju mogu sudjelovati svi zainteresirani u dvije kategorije: Stare obiteljske uskrsne fotografije iz XX. stoljeća i novije snimljene do 2015. godine u kontekstu blagovanja Uskrsa, po sudioniku najviše pet primjeraka, te novo snimljene fotografije uskrsnih košarica u kontekstu posvete snimljene u razdoblju od 2015. godine do 18.04.2022., po sudioniku najviše pet primjeraka.

Stare fotografije se šalju skenirane, a novo snimljene u digitalnom obliku na e-mail: dhzene@gmail.com ili u inbox društvene mreže Facebook Društva „Hrvatska žena“ Vinkovci.

Za prijavu treba navesti: autora/icu fotografije(a), mjesto i godinu snimanja, natječaj je otvoren od 17.03. – 18.04.2022. godine.Imenovano Povjerenstvo će odabrati najuspješnije fotografije u obje kategorije u estetskom i tehničkom smislu 19.04.2022.

 

Prezentacija svih prijavljenih fotografija i proglašenje najuspješnijih treba biti pred Mladi Uskrs, u petak, 22.04.2022. u Vinkovcima ili u drugom terminu, u skladu s epidemiološkom situacijom, o čemu će javnost biti na vrijeme obaviještena.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime