7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Poučno i sadržajno druženje policijskih službenika s vrtićarcima Privlake

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na inicijativu ravnateljice iz Dječjeg vrtića Privlaka organizirano korisno i sadržajno druženje djece iz vrtića s policijskim službenicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Na ulazu u zgradu vrtića policijske službenike PU vukovarsko-srijemske dočekala je ravnateljica gospođa Tušek koja uh je odvela u predškolsku skupinu gdje su ih dočekali mali radoznalci, koji su im zaželjeli dobrodošlicu.

Vrtićarce su upoznali sa niz zanimljivih sadržaja, kojima su nastojali djeci vrtićke dobi približiti što je to posao policijskih službenika.

Policijska službenica za prevenciju se obratila djeci predstavljajući policajca kao prijatelja i pomagača, gdje je kroz kratak razgovor s djecom iste upoznala s osnovnim pravilima u ophođenju s nepoznatim osobama, kao i s postupanjem prilikom pronalaska nepoznatih predmeta, razgovarala o važnosti korištenja sigurnosnog pojasa i dječje autosjedalice prilikom prijevoza u osobnim automobilima, te im ujedno ukazala na moguće opasnosti u prometu na putu, od kuće do vrtića. Nakon toliko tema, s radošću smo malce nagradili slatkišima.

Dolazak policijskih službenika u prostorije vrtića organiziran je u sklopu upoznavanja najmlađih žitelja s različitim zanimanjima. Da bi na najbolji i najslikovitiji način uzimajući u obzir njihovu dob, prikazali osnove rada policijskih službenika svatko je od prisutnih djecu upoznao sa svojim djelokrugom rada.

U obilasku policijskih vozila pridružili su se najstarijoj skupini svi vrtićarci, njih 56-tero, a kao uspomena će im ostati i zajednička fotografija.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime