7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Završne pripreme za izložbu cvijeća “Jesenska metamorfoza u Nijemcima”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U tijeku su pripreme za nadolazeću izložbu cvijeća “Jesenska metamorfoza u Nijemcima,  izrađuju se dekoracije i postavljaju u prostor.

Po prvi put na našim prostorima, nakon skoro 40 godina, ove jeseni biti će organizirana izložba cvijeća “Jesenska metamorfoza u Nijemcima” od 22.9.-25.9.2022. na izletištu Sopotac u organizaciji Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore uz pokroviteljstvo Općine Nijemci i potporu Hrvatskih šuma-Šumarija Lipovac.
Tema izložbe je oživljavanje starih predmeta koji će poprimiti jednu sasvim novu dimenziju nastalu vještim rukama hrvatskih cvjetnih dizajnera uz vodstvo naše Podgrađanke Blaženke Omrčanin.

Cvjećari dizajneri koji su  došli iz svih krajeva Hrvatske su još jednom pokazali “vrijedne ruke” i “kreativnost bez granica” . Svi posjetitelji će zaista imati priliku uživati u cvjećarskim djelima i bogatom programu !

Podsjećamo da je ulaz slobodan za sve, te pozivamo posjetitelje da prisustvuju otvorenju izložbe u četvrtak 22.09.2022. s početkom u 13h i povedu svoje najmlađe na napuhance, likovnu radionicu te sudjeluju u besplatnoj radionici izrade vjenčića i aukciji pogrebnih aranžmana sukladno rasporedu iz programa.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime