7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Prva mjesta i pravo sudjelovanja na državnom natjecanju mladih hrvatskog crvenog križa pripalo Vinkovčanima.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U vikendu koji je za nama – održano je 12. međužupanijsko natjecanje mladih hrvatskog crvenog križa brodsko-posavske, požeško-slavonske i vukovarsko-srijemske županije u Pleternici.

Natjecale su se ekipe koje su pravo sudjelovanja stekle osvajanjem prvog mjesta u kategorijama osnovnih i srednjih škola na prethodno održanim gradskim i općinskim natjecanjima GDCK Slavonski Brod, Nova Gradiška, Pakrac, Požega, Ilok, Vinkovci, Vukovar i Županja. Nakon završenog natjecanja, bodovna lista pokazala je da su prva mjesta i pravo sudjelovanja na državnom natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će biti održano u Zagrebu 13. svibnja 2023. osvojile ekipe koje su predstavljale GD Crvenog križa Vinkovci. U kategoriji osnovnih škola pobijedila je ekipa OŠ Vladimira Nazora Vinkovci u sastavu: Lucija Cestarić, Iva Milković, Fran Šarić, Ana Jaman, Karla Štimac i Jakob Mlinarević pod vodstvom mentorice Dajane Blažanović.

U kategoriji srednjih škola pobijedila je ekipa Gimnazije Matije Antuna Relkovića Vinkovci u sastavu: Lana Mamić, Petra Maloševac, Nina Kovačević, Mia Periškić, Petra Olij i Iva Herceg pod vodstvom mentorice Irene Tomić. Državno natjecanje bit će održano u Zagrebu 13. svibnja.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime