8 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Otok i Zrinski odigrali ludu utakmicu sa šest pogodaka

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Međukolo Međužupanijske lige Osijek-Vinkovci nije razočaralo zaljubljenike u ovu ligu i nogomet. Vidjeli smo pregršt pogodaka, preokrete i dobre utakmice. Najzanimljiviji ogled i ujedno s najviše golova igrao se u Otoku gdje su se susreli istoimeni domaćin te Zrinski iz Bošnjaka.

Sraz je završio remijem rezultatom 3:3. Iako su u jednom dijelu utakmice imali puni plijen u džepu, Otočani ipak mogu biti zadovoljni s bodom s obzirom na to da su ih na kontu do sada imali nulu.

“Na kraju bolje bod nego ništa. Oni mogu biti nezadovoljni što su vodili 3:2 i dobili gol u 90. minuti. Mislim da smo zaslužili sva tri boda, ali što je tu je, idemo dalje”, rekao je Mario Đuraković trener Otoka.

Foto: Otok – Zrinski

Do 22. minute i prvog pogotka nisu vidjeli puno nogometa. Utakmica se uglavnom vodila na sredini terena bez pravih prilika, a prva takva odmah je pretvorena u zgoditak. Za prvo vodstvo domaćih poentirao je Matej Vidović. No, Otok nije dugo držao prednost i već u 26. minuti stvari su vraćene na početak. Lijep pogodak za Zrinski postigao je Ivan Jakšić na asistenciju Sergeja Marinkovića. Do odlaska na odmor vidjeli smo po priliku sa svake strane koje nisu ozbiljnije ugrozile vratare.

“Zanimljiva utakmica za gledatelje. Mislim da smo bili bolji kroz cijeli susret i da smo konstantno imali kontrolu. Nismo iskoristili još neke šanse i mislim da smo sva tri gola poklonili gostu”, prokomentirao je strateg Otočana.

Drugo poluvrijeme ponudili je puno više uzbuđenja te smo u nastavku vidjeli izrazito zanimljiv dvoboj. Domaći su u 55. minuti ponovno stigli u vodstvo preko Emanuela Vidovića koji je iskoristio ubačaj Ivana Breščakovića. Svoj dan imao je Sergej Marinković koji je uz asistenciju upisao i dva zgoditka. Prvi je postigao u 78. minuti kada koristi prvu pogrešku obrane Otoka. Novi poklon za potpuni preokret Zrinskog isti igrač koristi četiri minute kasnije. Drami ovdje nije bio kraj jer su domaći do izjednačenja stigli u 90. minuti nakon kornera. Ibrahim Đafić nije se najbolje snašao u gužvi te je loptu poslati u vlastitu mrežu i time prosuo dobivenu utakmicu.

Foto: Otok – Zrinski

“Osjećaji su stvarno dvojaki. Da mi je netko kod 2:1 rezultata ponudio bod bio bih prezadovoljan. Ovako sam tužan i nezadovoljan jer smo preokrenuli na 3:2 i onda sami sebi u 90. minuti zabijemo gol”, rekao je trener Zrinskog Zdenko Filipović.

Iako ovakva utakmica puno troši igrače i fizički i mentalno, vremena za odmor, analize i žaljenja za prosutim nema puno jer za vikend je na rasporedu novo kolo i novi izazovi. Otok će prvu pobjedu ove sezone tražiti u Štitaru kod Sloge, dok će Zrinski na domaćem terenu ugostiti HAŠK-Sokol.

Foto: NK Vardarac

Od ostalih rezultata izdvojimo poraz Dilja u Soljanima kod Slavonije rezultatom 3:1. Svoj dan imao je Leonardo Lučić koji je postigao hattrick. Borinci su u Jarmini dočekali lidera prvenstva, Vardarac, koji je domaćina počastio s četiri pogotka. Štitarska Sloga iz Meca se vratila praznih ruku. Radnički je rutinski odradio posao i pred svojim navijačima slavio s 3:0. Zanimljiv ogled s pet zgoditaka u Starim Jankovcima odigrali su tamošnji HAŠK-Sokol i županjski Radnički. Do svoje prve ovosezonske pobjede stigao je HAŠK rezultatom 3:2. Županjci su se dva puta vraćali iz zaostatka, ali na kraju su morali potpisati kapitulaciju.

Šokadija je Babinoj Gredi ugostila Dardu i svoga gosta počastila s punim plijenom. Momčad iz Darde stigla je do svoje druge pobjede, a Šokadiji su u znak zahvale na ugodnom domaćinstvu ostavili tri pogotka u mreži.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime