7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Ratko Rudić gost 4. Leadership Foruma udruge Alumni EFOS

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon nogometne trenerske ikone Miroslava Ćire Blaževića te poduzetnika i inovatora Mate Rimca svoje je savjete osječkim studentima, kako gost četvrtog Leadership Foruma udruge Alumni EFOS, uputio i Ratko Rudić, najbolji vaterpolski trener svih vremena. Riječ je, podsjetimo, o jedinom vaterpolskom strategu na svijetu koji je osvojio četiri zlatne olimpijske medalje kao trener tri različite reprezentacije – Jugoslavije, Italije i Hrvatske.

Kao i na prijašnjima predavanjima udruge Alumni EFOS svrha je bila podijeliti iskustvo izvrsnog lidera, menadžera, stručnjaka u procesu postizanja izvrsnih rezultata.

– Smatram kako su studenti vrlo zanimljiva populacija kojoj je važno i svrsishodno slati prave životne poruke ili, ako hoćete, savjete. Primjerice, o tome kako je važno pronaći zajednički jezik i podijeliti uloge u timu. Potrebno je ponekad u sastavu pronaći i do tri lidera. Najboljeg igrača, najstarijeg igrača koji će biti uzor mlađima i nekoga s najboljim komunkacijskim vještinama. Takav pristup olakšava rad i povezuje različitosti. Inače, sport ima mnogo poveznica životom studenata, njihovim nadama, radom – rekao je Rudić.

Dovođenjem uglednih imena u Osijek iz Udruge Alumni EFOS, kako najavljuju, namjeravaju nastaviti i dalje

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime