7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Obiteljima Stefanović i Knežević po 1.000 kuna mjesečno tijekom 2017.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U vukovarskoj Gradskoj vijećnici potpisani su danas ugovori o donaciji dvjema vukovarskim obiteljima, Stefanović i Knežević, kojima se Udruge tjelesnih invalida iz Trogira i Sinja te omiška Udruga Agape obvezuju da će ih na mjesečnoj razini tijekom 2017. godine potpomagati s po 1.000 kuna. Grad Vukovar je u suradnji s Koordinacijom udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara predložio socijalno ugrožene obitelji kojima su prilikom potpisivanja ugovora uručeni i paketi s prehrambenim i higijenskim potrepštinama u vrijednosti od po 2.000 kuna.

– Kriteriji prilikom odabira ove dvije obitelji jest da su braniteljske te da su težeg imovinskog stanja. Bilo je niz upita, a također i niz provjera nakon kojih smo procijenili da obitelji Stefanović i Knežević doista trebaju ovu pomoć – rekao je Predrag Mišić iz Koordinacije udruge proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara.

Inače, ovo je već jedanaesta uzastopna akcija kojima u okviru projekta ”Moje svjetlo za moj Vukovar” ove tri udruge iskazuju senzibilitet prema Vukovaru i Vukovarcima; prijašnjih deset godina sredstvima prikupljenima prodajom svijeća na dan sloma obrane Vukovara financirani su vukovarski asistenti u nastavi, a ove godine akcija je usmjerena prema spomenutim obiteljima.

– Svakog 15. u mjesecu na račune obitelji Stefanović i Knežević uplaćivat ćemo po 1.000 kuna do kraja 2017. godine s tim da će sredstva za siječanj i veljaču biti uplaćena retroaktivno – izvijestio je Ivica Bašić, predsjednik trogirske Udruge TOMS.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime