7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

Coca-cola u Vinkovcima otvorila aktivnu zonu – igralište na otvorenom

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Građani Vinkovaca svojim online angažmanom zaslužni su za otvorenje aktivne zone za vježbanje u Vinkovcima. Igralište na otvorenom u parku Lenije u ulici Dragutina Žanića Karle, prava je atrakcija za sportaše i one koji će to tek postati. – Mislim da je dužnost svakog i bivšeg i sadašnjeg sportaša da podrži takav projekt, bilo što što je vezano uz sport. Znamo kakva nam je infrastruktura u Hrvatsko što se tiče sporta i svaki ovakav doprinos je hvalevrijedan – pohvalio je ambasador Mirza Džomba aktivnu zonu u Vinkovcima.
– Ovo je treća, od ukupno deset aktivnih zona, koliko ćemo ih do kraja godine otvoriti u većim gradovima diljem Hrvatske – rekao je Bruno Jelić, voditelj odnosa s javnošću Coca-Cola HBC Hrvatska. Aktivna zona u Vinkovcima postavljena je u okviru projekta Pokret za radost, kojeg ova tvrtka provodi od 2013. godine. U aktivnoj zoni, Vinkovčani od sada imaju mogućnost vježbati na ovih šest sprava.
Aktivnu zonu, lokaciju i angažman Vinkovčana za otvorenjem igrališta, pohvalio je i zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Gabrijel Šokičić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime