-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

13. izložba Lokalna tiskana glasila VSŽ

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Općini Lovas u kojoj se ove godine u okviru Miholjskih dana obilježava i 25 godina ove srijemske općine, otvorena je 13. izložba Lokalna tiskana glasila Vukovarsko-srijemske županije. Održan je i okrugli stol na temu Digitalizacija medija.

21. Miholjski dani i 13. izložba Lokalna tiskana glasila Vukovarsko-srijemske županije u Lovasu bili su pravo mjesto i vrijeme za predstaviti novo izdanje Lovaskog lista. “Posebno smo ponosni da ove godine možemo u listu prikazati 25. obljetnicu postojanja Općine Lovas gdje smo naveli sve što se dogodilo gdje smo se prisjetili ljudi koji su vodili općinu Lovas od 1993.” – rekao je Stjepan Pančić, glavni urednik Lovaskog lista.

“Iločka zvona”, “Lovaski list”, “Klas” iz Jankovaca, list “U Berku” kojega izdaje tamošnji KUD i drugi izloženi i predstavljeni u Lovasu, kažu njihovi urednici i izdavači, dokaz su da unatoč digitalizaciji medija ovakva glasila imaju svoju svrhu. O problemima s kojima se susreću prilikom izdavanja lokalnih glasila, ali prije svega o onome što donosi digitalizacija medija razgovaralo se na okruglom stolu održanom nakon izložbe Lokalna tiskana glasila Vukovarsko-srijemske županije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime