-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Do 24. studenog besplatni preventivni tehnički pregledi vozila

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, Hrvatski autoklub i Centar za vozila Hrvatske u svim stanicama za tehnički pregled diljem Hrvatske ovaj tjedan provode preventivno – sigurnosnu besplatnu akciju “Dani tehničke ispravnosti vozila”. Cilj joj je otkriti kvarove na automobilima i upozoriti vozače kako bi ih na vrijeme mogli otkloniti i biti sigurni u prometu.

Akcija se provodi i u Stanici za redovni tehnički pregled vozila u Vinkovcima. Traje do subote, 24. studenog, a u prva tri dana akcije više od sto pedeset vlasnika svoje su limene ljubice dovezli na preventivni tehnički pregled. Iz Stanice za redovni tehnički pregled vozila Vinkovci pozivaju sve zainteresirane vlasnike vozila da im se jave, a oni će im omogućiti besplatnu kontrolu tehničke ispravnosti.

Važno je istaknuti da se prilikom pregleda vozila vrši kontrola općeg stanja vozila, kontrola kočnica, kontrola temperature isparavanja tekućine za kočenje, pregled donjeg postroja vozila, ispitivanje ispušnih plinova i kontrola svjetlosne signalizacije. Vozači za čija se vozila utvrdi da tehnički nisu ispravna, neće biti sankcionirani nego će ih se uputiti da utvrđenu tehničku neispravnost otklone u ovlaštenom servisu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime