17 C
Vinkovci
Srijeda, 28 veljače, 2024

50. humanitarna akcija ”Solidarnost na djelu“

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
U četvrtak, 13. listopada 2022. godine diljem Lijepe Naše sva društva Hrvatskog Crvenog križa započela su jubilarnu – 50. humanitarnu akciju ”Solidarnost na djelu“.
Riječ je o najstarijoj zajedničkoj akciji svih društava Hrvatskog Crvenog križa, namijenjenoj ljudima u potrebi.
Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci je započelo akciju u četvrtak, 13. listopada 2022. godine na štandu u središnjem gradskom parku gdje su  bili  volonteri Kluba Mladih Crvenog križa Vinkovci.
U petak, 14. listopada od 10 do 13 na štandu će biti članovi Podmlatka Crvenog križa OŠ Stjepana Antolovića Privlaka, a u subotu, 15. listopada od 10 do 13 sati na štandu će biti članovi Podmlatka Crvenog križa OŠ Tordinci.
U akciji se prikuplja odjeća, obuća, posteljina, hrana, higijenski artikli i novac. Za darovani novac bit će uručen novčani bon zahvalnosti u vrijednosti od 5 kn, numeriran i ovjeren žigom Crvenog križa Vinkovci. Od prikupljenih sredstava nabavit će se humanitarna pomoć sukladno potrebama korisnika na terenu: hrana, higijena, peći na drva i ogrjev i slično.
Akcija će također biti provedena i u svim osnovnim i srednjim školama na našem području.
U akciju se mogu uključiti i poduzeća, ustanove, institucije i pojedinci uplatom novčanih priloga na donacijski žiro-račun Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci broj: HR0823600001101633106, s naznakom “Prilog za Solidarnost na djelu 2022”.
U akciji „Solidarnost na djelu“, a u sklopu projekta „Vaš dar za pravu stvar“, u košaru Crvenog križa postavljenu u trgovačkom centru Kaufland u Vinkovcima u razdoblju od 10. do 16. listopada 2022. mogu se donirati osnovni prehrambeni proizvodi (sol, brašno, ulje, šećer, riža, tjestenina, juhe u vrećici, riblje i mesne konzerve).
Može biti slika sljedećeg: tekst
<img class="x16dsc37" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
7
Jedanput podijeljeno
Sviđa mi se

Komentar
Podijeli
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime