1.3 C
Vinkovci
Subota, 22 siječnja, 2022

6. Regionalni Sajam Vježbeničkih tvrtki u Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Povodom Dana škole Ekonomska škola Vukovar organizirala je 6. Regionalni Sajam Vježbeničkih tvrtki.  Na Sajmu su, uz učenike Ekonomske škole Vukovar, sudjelovali i učenici ekonomskih škola iz drugih slavonskih gradova. Po prvi puta ovaj Sajam održan je u središtu grada. Povodom Dana škole Ekonomska škola Vukovar organizirala je 6. Regionalni Sajam Vježbeničkih tvrtki.  Na Sajmu su, uz učenike Ekonomske škole Vukovar, sudjelovali i učenici ekonomskih škola iz drugih slavonskih gradova. Po prvi puta ovaj Sajam održan je u središtu grada.
U okviru Regionalnog sajma vježbeničkih tvrtki, učenici smjera ekonomist i komercijalist prezentirali su znanja i vještine otvaranja tvrtke, upravljanja njome, zapošljavanja djelatnika, vođenja računovodstva, marketinga i ostaloga usvojenog u stručnim nastavnim predmetima.Priprema za Sajam vježbeničkih tvrtki učenicima sudionicima donijela je drugačiji pristup nastavnom gradivu i odmak od suhoparnog učenja, a ovakav način učenja učinkovit je i koristan za budućnost – napominju mentori.
U okviru Regionalnog sajma vježbeničkih tvrtki u Vukovaru za učenike osmih razreda osnovne škole pripremljene su radionice koje su vodili mladi ekonomisti, komercijalisti i pravnici pod vodstvom svojih mentora.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime