-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

800 branitelja sportaša na 26. Državnom sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovar i Vukovarsko-srijemska županija bit će domaćin 26. Državnog sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata koje će se održati sutra, a okupit će 800 natjecatelja.

Snage će odmjeriti u boćanju, kuglanju, pikadu, kartanju te pecanju koje će se održati u Grabovu. U tijeku su završne pripreme za samo natjecanje, dok će se svečano otvaranje održati na centralno trgu. U ovom periodu kada se održavaju igre obilježava se veliki broj obljetnica stradanja u svim mjestima diljem Vukovarsko-srijemske županije, stoga je ovo vrijeme kada se svi trebamo podsjetiti na ono što je bilo.

Cilj je natjecanja popularizacija sporta među hrvatskim braniteljima i invalidima Domovinskoga rata, rekao je na konferenciji za novinare u palači Srijem general pukovnik Slavko Barić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Republike Hrvatske.

Natjecatelje je pozdravio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić i poželio im dobrodošlicu.

Organizator je igara Grad Vukovar čiji je pročelnik za društvene djelatnosti i branitelje Darko Dimić zahvalio na povjerenju ukazanom Vukovaru te obećao da će Vukovar biti dobar domaćin.

Dobrodošlicu je natjecateljima poželio i Milan Draženović, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime