7 C
Vinkovci
Subota, 26 listopada, 2024

2000 vukovarskih umirovljenika i ove godine putuje u Bizovačke toplice

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Treću godinu zaredom vukovarski umirovljenici dobili su mogućnost odlaska na jednodnevni izlet u toplice. I ovoga puta je izabran, po njihovoj želji, Bizovac. Za tu aktivnost iz gradskog proračuna izdvojeno je 100.000 kuna, a Bizovac će ukupno posjetiti 2000 umirovljenika. Uz neizostavno druženje, brinut će i o svom zdravlju.

”Vrlo su zainteresirani za ljekovitu vodu Bizovca, naročito za mineralne bazene, to im svima jako dobro dođe u zdravstvenom smislu. Ljudi su vrlo zainteresirani, vrlo su zadovoljni i ja vjerujem da će i ove godine biti odziv u punom broju kao i prošle godine”, naglasio je Mirko Varga, tajnik Hrvatske udruge umirovljenika i invalida rada Grada Vukovara.

Prva četiri autobusa, krenut će na jednodnevni izlet 10. srpnja i tako svakoga utorka, kroz tri ljetna mjeseca, njih 200-njak u grupi posjećivat će Bizovačke toplice.

Upisi su započeli, obavljaju se u prostorijama Vile Fatme u Ulici 204. vukovarske brigade, svakim danom od 9 do 12 sati. Potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i isječak od mirovine. Uz vukovarski bazen i Adu, na kojima tradicionalno provode ljeto, s ozbirom na niske mirovine koje mnogi imaju, ovo je prilika koja se ne propušta.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime