-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Adventsko druženje i Božićni sajam u Lovasu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Veliki broj mještana Lovasa i Opatovca okupio se na adventskom druženju  i Božićnom sajmu u centru Lovasa.Bila je to jedna lijepa priča na oduševljenje svih posjetitelja, kako onih najmlađih, tako i onih nešto starijih.

– Za najmlađe svakako je najemotivniji događaj večeri bio dolazak Djeda Božićnjaka sa darovima koji su  podijeljeni mališanima  Općine Lovas. Za darove se pobrinula Općina zajedno s lokalnim gospodarstvenicima.Udruge iz Lovasa i Opatovca i ove su se godine pobrinule za bogatu gastro ponudu od čobanca Lovačke udruge, fiš-paprikaša Ribičke udruge, roštilja Nogometnog kluba Lovas, a Udruga vinara pobrinula se za neizostavno kuhano vino. Žene iz programa ”Zaželi” pripremale su  fritule i poznate lepinjice kao i poklon paketiće kolačića koji su se  dijelili  svim nazočnima.Sve je bilo podvučeno humanitarnom notom, hrana se nije plaćala, nego se doniralo koliko tko može u korist  mještana u potrebi, rekla je Tanja Cirba, načelnica Općine Lovas.

Ove je godine novost Božićni sajam lokalnih proizvoda organiziran kroz projekt Centar za održivi razvoj lokalne zajednice općine Lovas u suradnji s Udrugom Visoki jablani Rovinja. Sve je bilo popraćeno i glazbenim programom uz zajedničko ukrašavanje božićnoga drvca.

Poseban program izveli su učenici Osnovne škole Lovas i KUD ”I.G.Kovačić”, te zaokružili jednu lijepu toplu priču iz Lovasa.

 

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime