17 C
Vinkovci
Srijeda, 28 veljače, 2024

Akcija Kupujmo hrvatsko 13. listopada u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ove godine obilježava se 20. godišnjica nacionalno prepoznatljive akcije Kupujmo hrvatsko koju je 1997. godine pokrenula Hrvatska gospodarska komora. Osnovni cilj ove akcije jest promocija hrvatskog gospodarstva i kvalitetnih hrvatskih proizvoda čime se potiče konkurentnost hrvatskog gospodarstva, očuvanje postojećih radnih mjesta i stvaranja novih, a potrošačima se pruža mogućnost kupovine domaćih proizvoda izvrsne kvalitete.

– Ova akcija jedan je od alata kojim se podiže svijest naših građana o tome koliko je važno čuvati hrvatsko gospodarstvo. Jer, jedino tako možemo kao zemlja opstati i imati bolji standard. Prema neovisnim istraživanjima velika većina građana spremna je čak izdvojiti i nešto više novca za kupovinu hrvatskih kvalitetnih proizvoda. Na uzorku od 1.000 ispitanika ustanovljeno je kako je 98 posto hrvatske populacije čulo za akciju Kupujmo hrvatsko, 93 posto je spremno izdvojiti neku kunu više za hrvatski proizvod, a 91 posto uredno prati akciju Kupujmo hrvatsko – rekla je Ema Culi, direktorica Sektora za trgovinu HGK.

Dvadeseta obljetnica od pokretanja akcije Kupujmo hrvatsko 13. listopada bit će obilježena i u Vinkovcima na čijem će središnjem trgu gospodarstvenici iz pet slavonskih županija prezentirati vlastite proizvode izvornog podrijetla i vrhunske kakvoće.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime