23 C
Vinkovci
Četvrtak, 16 rujna, 2021

Antun Ivanković imenovan voditeljem ureda Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na jučer održanom sastanku u Sarajevu, na kojem su se sastali članovi Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije, Antun Ivanković je na prijedlog kardinala Vinka Puljića, imenovan voditeljem ureda Zaklade. Uz kardinala Puljića, koji je predsjedao sjednicom i novoimenovanog voditelja Zaklade Antuna Ivankovića, sjednici su prisustvovali i upravitelj Zaklade Josip Dabro, Marinko Beljo, mons. Slađan Ćosić i preč. Vladimir Pranjić, inače članovi Upravnog odbora.

Zaklada Vrhbosanske nadbiskupije je neprofitna organizacija usmjerena na humanitarno i socijalno djelovanje. Osnovana je u veljači 2020. godine sa sjedištem u Vukovaru, a sa svrhom pružanja potpore u provođenju humanitarnih aktivnosti usmjerenih na dobrobit bolesnih, starih i nemoćnih

osoba, djece predškolske dobi, učenika, studenata, mladih, fizičkih i pravnih osoba te na pomaganje projekata u Republici Hrvatskoj i Vrhbosanskoj nadbiskupiji. U srpnju ove godine u Vukovaru je upriličeno potpisivanje 36 ugovora pristupanja članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije, čime je, ističu iz upravnog odbora, Zaklada dobila značajniji poticaj svojem radu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime