-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Antun Živić i Filip Nikolić pobjednici 9.Konjičke revije u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U odličnoj organizaciji Konjičkog kluba Maestoso Vinkovci, održana je 9.Konjička revija u sklopu koje je održano 1. kolo Croatia kupa u vožnji dvoprega i jednoprega na Kunjevcima.

Antun Živić iz Državne ergele Đakovo i Lipik koji je jahao na konjima grla Siglavy Trofetta i Maestoso Mara, odličnim vožnjama osvojio je prvo mjesto u vožnji dvoprega u sklopu 1. kola Croatia kupa. Drugoplasirani je bio Vinko Katić iz Konjičkog kluba Pleternica, dok je treće  mjesto osvojio Ivan Đurasović,  član Konjogojske udruge Lipicanac-Rušćica.

Najbrži u kategoriji jednoprega bio je Filip Nikolić iz Konjičkog kluba Maestoso Vinkovci, drugo mjesto osvojio je Dražen Mađarević iz Konjičkog kluba Pleternica, dok je treće mjesto osvojio je Ilija Blažević iz Konjičkog kluba Maestoso Vinkovci.

Mnogi posjetitelji mogli su uživati u besplatnoj vožnji fijakera, dok su se najmlađi mogli igrati u igraonici. Kao kruna uspješno održane Konjičke revije uprizorena je scena povratka iz lova koja je bila omiljena zabava visokog plemstva u vremenima dvora, a izveli su je članovi udruge Nobiles de Croatia.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime