-1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Apel građanima za racionalno korištenje vode

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Budući da se nalazimo u razdoblju visokih temperatura i velikih vrućina, a koje će prema najavama meteorologa potrajati i sljedećih dana, Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. moli građane, korisnike javnog vodoopskrbnog sustava, da vodu koriste racionalno jer bi nenamjensko trošenje moglo ugroziti kontinuitet vodoopskrbe svih korisnika na distribucijskom području Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije.
“Potrošnja je ovih dana daleko iznad prosjeka što može dovesti do zamućenja vode u sustavu te korisnike pozivamo da uočene probleme u vodoopskrbi prijave na besplatni broj telefona 0800 2254. Ponovno, apeliramo na korisnike da ne koriste vodu iz hidrantske mreže jer takvo neovlašteno postupanje dovodi do još većih problema, zamućenja vode i kvarova koji u razdoblju povećane potrošnje mogu prouzročiti dodatne probleme u vodoopskrbi, a istodobno riječ je i o nezakonitim postupanjima koja će biti prijavljena nadležnim institucijama”, navode u Vinkovačkom vodovodu.
Još jednom pozivaju sve građane da racionalno troše vode kako bi tijekom razdoblja visokih temperatura i velikih vrućina svi korisnici na distribucijskom području Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. imali sigurnu i kontinuiranu vodoopskrbu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime