34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Barna: HDZ je u Vukovaru osvojio jedan od najboljih rezultata u Hrvatskoj

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Čelnici vukovarskog HDZ-a održali su medijsku konferenciju na kojoj su se osvrnuli na rezultate drugog kruga lokalnih izbora za župana Vukovarsko-srijemske županije te zahvalili građanima na ukazanom povjerenju. Više od 53 posto birača u Vukovarsko srijemskoj županiji u drugom krugu zaokružilo je kandidacijsku listu za župana predvođenu Božom Galićem, na istoj se nalazio i član vukovarskog HDZ-a, novopečeni zamjenik župana Damir Barna. Koji se ovom prilikom i zahvalio biračima na ukazanom povjerenju. U vukovarskom HDZ-u podsjećaju kako je u Vukovaru lista Bože Galića ostvarila 62% glasova.

“Ovo je samo jedna u nizu veličanstvenih pobjeda u Vukovaru, zahvaljujem svima koji su glasali za nas, ali i onima koji su na ovim izborima i svim proteklima, marljivo radili” – rekao je predsjednik GO HDZ-a Vukovar, Damir Barna, novi zamjenik vukovarsko-srijemskog župana.

“Sigurni smo da ćemo s Damirom Barnom na funkciji zamjenika župana dobiti ono što nam je u ovim vremenima najpotrebnije, a to je autentičnost, izvornost u promišljanju i detektiranju problema ove županije”, kazao je na medijskoj konferenciji Ivan Penava. Barna je poručio kako će kao zamjenik župana boriti se za svako mjesto u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kao što se do sada borio za boljitak grada Vukovara.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime