22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

BERAK-Seoska prijestolnica Vukovarsko-srijemske županije za 2022. godinu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Na temelju Javnog poziva Vukovarsko-srijemske županije za izbor jedinice lokalne samouprave za provedbu aktivnosti iz projekta “Seoska prijestolnica Vukovarsko-srijemske županije” u 2022. godini odabrano je naselje Berak u Općini Tompojevci.
Županija na teret sredstava osiguranih u Županijskom proračunu VSŽ za 2022. godinu , Program: Poticanje razvoja poljoprivrede, pozicija Seoska prijestolnica županije, financira Općini Tompojevci provedbu projekta u iznosu od 100.000,00 kuna.
Svrha projekta je promoviranje i oživljavanje malih ruralnih sredina s ciljem pokretanja i/ili unapređenja društvenih, kulturnih, športskih i gospodarskih aktivnosti kojima se može pokazati i dokazati da hrvatsko selo ima dovoljno snage, bogatstva i odlučnosti za primjeren život.
Program Seoske prijestolnice koji su priredili Berčani, Općina Tompojevci, Vukovarsko-srijemska županija i udruge s područja Općine Tompojevci (KUD “Zrinski” Berak, ŠNK “Sokol” Berak, Pikado klub “Sport caffe”, LU “Kuna” i braniteljske udruge) je vrlo sadržajan i zanimljiv.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime