22 C
Vinkovci
Subota, 22 lipnja, 2024

Berba medalja za Sajnami u Slavonskom Brodu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Taekwondo klub Sajnami bio je vrlo uspješan na drugom izdanju turnira pod nazivom Gornja Vrba Open koji se održao u Slavonskom Brodu.

Vinkovački klub predstavljalo je 16 boraca koji su se kući vratili s 15 medalja i dva osvojena pehara. Zlatnu medalju osvojili su Karla Redl (mlađe kadetkinje), Ana Jelić, Petra Žaper te Anamarija Džamalija u kategoriji juniorki.

Do drugog mjesta na postolju stigli su Irhad Jukić u disciplini Kick, zatim Lovri Plavotiću (mlađi kadeti), Gabriela Kovanović (mlađe kadetkinje), Mia Žaper (kadetkinje), Elena Mikulić (kadetkinje) te Lauri Golić (juniorke).

Brončano odličje pripalo je Sari Damjanović (disciplina Kick), Eleni Redl (uzrast djevojčica), Marku Lovretiću (mlađi kadeti), Noi Mračajcu (mlađi kadeti) i Luciji Jelić u kategoriji juniorki. Svoj nastup imala je i Karla Kovanović, ali nije uspjela stići do medalje.

Sajnamovci su osvojili i dva ekipna pehara; u kategorijama mlađih kadeta, kadeta i juniora osvojili su 3. mjesto jednako kao i u ukupnom poretku natjecanja.

Mlade i nadarene natjecatelje u Slavonskom Brodu vodile su Jasmina Lucić, Ivona Lukić te Iva Lukić, dok je u ulozi sutkinje bila Lea Grbavica.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime