16 C
Vinkovci
Nedjelja, 24 rujna, 2023

Besplatne edukacije za poduzetnike

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Imajući u vidu sve veći broj poduzetnika koji posluju na vukovarskom području, ali i svih onih koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode, Grad Vukovar i Virtualni ženski poduzetnički centar uskoro će, u okviru projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva, pokrenuti ciklus besplatnih edukacija namijenjen poduzetnicima i svima koji to žele postati.

Inače, Virtualni ženski poduzetnički centar udruženje je osnovano 1. siječnja 2016. godine koje okuplja poduzetnice, ali i poduzetnike u Hrvatskoj i regiji. Vukovar je jedan u nizu gradova u kojem će spomenuto udruženje upriličiti niz besplatnih edukacija.

– U biti, svi su dobrodošli. Iskustva iz drugih gradova u kojima smo već održali edukacije, a Vukovar je deseti u Hrvatskoj, govore da nam dolaze vlasnici obrta, ali i nezaposleni, čak i umirovljenici koji su nakon naših edukacija otvorili svoje poslovne aktivnosti – rekla je Sanea Dropulić voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Do kraja aktualne kalendarske godine planirano je održavanje pet četverosatnih vukovarskih edukacija na kojima će biti aktualizirane sve one teme zanimljive poduzetnicima. Prva je na programu 26. rujna, bit će upriličena u prostorima Poslovno-inovacijskog centra BIC i to na temu Ja (ne) mogu biti poduzetnik.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime