21 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Besplatni obrok u svim vinkovačkim osnovim školama početkom drugog polugodišta

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Besplatni obrok u svim vinkovačkim osnovim školama početkom drugog polugodišta, novost je za sve osnovnoškolce. Tim povodom gradonačelnik Ivan Bosančić  posjetio je Osnovnu školu Antuna Gustava Matoša gdje su pripremljena 543 besplatna obroka.

-”Prvi školski dan u ovoj godini donio je veliku promjenu u naše škole. Učenike je na velikom odmoru, neovisno o tome jesu li do sada koristili školsku kuhinju, dočekao besplatan obrok. Posjetom našim školama provjerili smo kako sustav funkcionira, kako izgledaju obroci te koliko su djeca zadovoljna. I upravo je to ono najvažnije, određene stvari još treba poboljšati i uskladiti, ali u konačnici je ispunjen cilj da svi učenici imaju zagarantiran obrok u svojim školama, da roditelji mogu biti mirni kada šalju dijete u školu”, istaknuo je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Prema riječima vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića, ovo je konkretan i velik iskorak u školstvu, ali ujedno i priprema sustava za obrazovnu promjenu koju svi očekuju.

-”To će značiti cjelodnevnu nastavu u kojoj će sve naše škole imati kuhinje, čime ćemo svakom učeniku moći osigurati tople obroke”, istaknuo je Ivan Bosančić.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime