21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Besplatni tečaj šivanja za žene

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Udruga žena Vukovar organizira Besplatan tečaj šivanja za žene koji će se provoditi tijekom ovoga mjeseca u trajanju od 20 sati.

Prema najavama iz Udruge žena Vukovar tečaj započinje u ponedjeljak, 16. siječnja, te posebno napominju kako je broj mjesta ograničen na 8 žena pri čemu prednost imaju žene u nepovoljnom položaju –  žene starije od 50 godina, nezaposlene žene, žene žrtve obiteljskog nasilja te korisnice zajamčene minimalne naknade.

“Na tečaju ćete naučiti osnove krojenja, upoznavanje sa šivaćim strojem, osnove šivanja, šivanje i vođenje tkanine prilikom šivanja te kreativno ukrašavanje i dorado”, najavljuju iz Udruge.

Tečaj će se provoditi u prostoru Udruge žena Vukovar a provodi ga Violeta Vran, vlasnica Studio W obrt za dizajn, umjetnost i kreativnost. Sav potreban materijal kao i opremu za rad osigurava Udruga. Prijave su otvorene do popunjenja mjesta a više informacije o samoj dinamici tečaja dobit ćete naknadno.

“Tečaj organiziramo u sklopu trogodišnjeg programa „Uključivanjem do bolje integracije“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike a provodimo ga u partnerstvu sa Općinom Stari Jankovci, Općinom Trpinja te Centrom za socijalnu skrb Vukovar”, pojašnjavaju iz Udruge žena Vukovar.

Prijaviti se možete na broj telefona 032/421-191.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime