15 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Bespovratne potpore za poduzetnike

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarsko-srijemska županija će u petak 5. travnja objaviti Javne pozive za dodjelu bespovratnih potpora sukladno Programu poticanja razvoja poduzetništva na području Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje od 2019. – 2022. i Odluci o mjerama poticanja razvoja poduzetništva na području Vukovarsko-srijemske županije za 2019.

Temeljem različitih javnih poziva dodijelit će se: potpore za razvoj i unaprjeđenje poslovanja; potpore za razvoj i primjenu inovacija i novih proizvoda; potpore za savjetovanje, informiranje i obrazovne aktivnosti; potpore za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama, sajmovima i konferencijama te potpore za razvoj klastera. Cilj dodjele bespovratnih potpora je aktivno poticanje pozitivnih gospodarskih trendova, prvenstveno stvaranje pretpostavki za povećanje zaposlenosti i očuvanje postojećih radnih mjesta, povećanje konkurentnosti gospodarskih subjekata, razvoj i stvaranje inovativnih proizvoda i usluga te jačanje ljudskih potencijala.

Javni pozivi bit će objavljeni na internetskoj stranici Vukovarsko-srijemske županije i bit će otvoreni do 15. studenog ove godine, odnosno do utroška sredstava planiranih u Proračunu Županije za tu namjenu. U okviru pojedinog Javnog poziva prijavitelj može prijaviti isključivo jednu projektnu prijavu. Sve ostale informacije vezane uz Javne pozive moguće je dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj te Upravnom odjelu za sport, mlade i demografiju.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime