17 C
Vinkovci
Srijeda, 18 svibnja, 2022

Blagdanska čarolija i u Nijemcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Blagdanska čarolija ušla je u sve pore naše Vukovarsko-srijemske županije, a kako i ne bi kad Slavonci imaju poseban štih za pripremu događanja za domaće goste i posjetitelje. Adventskoj čaroliji ove godine pridružila se i Turistička zajednica Općine Nijemci. Po prvi puta organizirali su događaj pod nazivom ” Božić u Nijemcima”, koji se održava u središnjem parku u Nijemcima do 1.siječnja 2018. godine.

Uz bogati dječji kulturno-umjetnički program uslijedila je i podjela prigodnih poklona mališanima, a sve je začinio i zabavu dodatno zagrijao “Djed Božičnjak band”. Bogat i zabavan program pripremljen je i za nešto starije posjetitelje. Posjetitelji se imaju prilike zabaviti i 27. prosinca uz koncert KUD pri DVD Nijemci te uživati uz crkveni zbor ” Laus Tibi” i raskošne božićne pjesme. U petak, 29.prosinca, uz zvuke tambure Nijemce će zagrijati TS Vranac, a u Novu godinu ući će uz TS Čilaš. Prema riječima načelnika općine Nijemci,Vjekoslava Belajevića, ovakav događaj bi mogao prerasti u tradiciju, s obzirom na veliki broj zaineresiranih posjetitelja.

Valja napomenuti kako je u okviru programa “Božić u Nijemcima” otvoren i sajam, s tri kućice i osam štandova, koji su na raspolaganju obrtnicima, tvrtkama, OPG-ima ili udrugama, a sajam ima izložbeno-prodajni karakter . Da se i zimi u Slavoniji dobro zabavlja, Slavonci to odavno znaju, a ovo je prigoda da s ljepotama Nijemaca upoznamo sve one koji su gosti namjernici ili pak slučajni prolaznici, poručili su organizatori.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime