22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Bogat program ovogodišnjeg 32.Otočkog proljeća

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Grad Otok polako slaže program ovogodišnjeg 32.Otočkog proljeća koje bi ove godine moglo imati uistinu poseban program za svakog po nešto. Otočko proljeće počinje 15. smotrom proljetnih običaja u Komletincima 28. travnja. Ove godine KUD „Filipovčice“ Komletinci slavi 60. godina rada i djelovanja.
U mjesecu svibnju za Grad Otok je za one najmlađe sugrađane  pripremio dvije priredbe: Dječje otočko proljeće i Djeca pjevaju hitove. Pod sloganom ”Otok slavonske duše“ na svečanom otvorenju 32.Otočkog proljeća, 24.5. u 20.00 sati u Domu kulture, autor i redatelj svečanog otvorenja Marko Sabljaković podsjetit će nas na 145. godišnjicu rođenja Josipa Kosora. Bista Josipa Kosora, našeg poznatog sugrađanina, nalazi se u centru Otoka.
U svibnju će se proslaviti i 100 godina igranja nogometa u Otoku, predstavit će se  monografiju i odigrati nogometna utakmica s veteranima Hrvatskog nogometnog saveza.
Iza svečanog otvorenja zadnjeg vikenda svibnja dolaze nam24. Zlatne grive, mimohod i folklorna večer gostujućih kulturno-umjetničkih društava.Početak lipnja rezerviran je za 15. Moto susrete i 21. Otočku kulenijadu.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime