28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Bosančić: ”Manifestacije dižemo na još jednu višu razinu ”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Grad sinonim za očuvanje baštine, poznat po najvećoj smotri tradicijske kulture u ovom dijelu Europe za vrijeme koje njegovim ulicama prođu deseci tisuća posjetitelja, polako postaje i omiljena zimska destinacija.

Koliko je Advent u Vinkovcima lijep i poseban godinama već znaju stanovnici grada na Bosutu, no, u posljednje vrijeme vinkovačka adventska priča sve se glasnije širi diljem Lijepe naše. Klizalište na prekrasnoj lokaciji uz samu rijeku, pristupačne cijene hrane i pića u odnosu na većinu drugih destinacija i jedinstveni sadržaji, među kojima prednjači spektakularan koncert s prozora Gimnazije kakav se ne može nigdje drugdje vidjeti, privlače sve veći broj posjetitelja.

Vinkovci osim toga od prošlog tjedna imaju i službeno najljepši advent u Hrvatskoj, prema izboru koji je uz potporu Ministarstva turizma i sporta organizirao portal Gradonačelnik.hr. Očekivani je to nastavak prošlogodišnje avanture kada je Advent u Vinkovcima u ovom izboru bio treći najljepši u Hrvatskoj. Gradonačelnik Ivan Bosančić se nakon proglašenja najljepšeg adventa odmah zahvalio svima koji su doprinijeli ovakvom uspjehu, ponajprije onima koji su izdvojili svoje slobodno vrijeme i angažmanom na društvenim mrežama podržali Vinkovce i vinkovački advent.

„Najvažnija je u ovoj priči upravo velika podrška naših sugrađana, ali i posjetitelja iz drugih mjesta koji su u Vinkovcima u proteklih mjesec i pola dana uživali u brojnim sadržajima. Značajan je ovo korak i u smislu razvoja turističkih potencijala našega grada jer siguran sam kako će velik broj ljudi iz drugih gradova i krajeva Hrvatske u svoje planove putovanja uvrstiti i posjet najljepšem adventu u zemlji. Vinkovci su već sada poznati kao grad manifestacija i mjesto gdje se svi posjetitelji osjećaju odlično i uvijek se rado vraćaju. Velikim manifestacijama i događajima kojima smo pokrili doslovno cijelu godinu nedavno smo pridodali i novi gastro detalj u vidu Šokačkoga stana, a u planu je i rekonstrukcija upravo svih naših manifestacija kako bi one postale još zanimljivije i privlačnije gostima“, ističe gradonačelnik.

Priznanja Vinkovce, poručuje, neće uspavati, naprotiv, gosti Bajke na Bosutu ubuduće mogu očekivati nove detalje, raznovrsniju ponudu i još intenzivniji doživljaj čarobne zimske idile najstarijeg europskog grada. A koliko je vinkovački advent već sada popularan govore i podaci s izbora za najljepši hrvatski advent iz kojih je vidljivo kako je naš grad rekorder po angažmanu fanova koji su slike adventa lajkali, komentirali i dijelili preko 48 tisuća puta, što je u konačnici dovelo do apsolutnog rekorda u dosegu adventskih slika koje je vidjelo čak 116 tisuća Facebook korisnika.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime