28 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

Bosančić obišao MO Vinkovačko Novo Selo

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Obnovljene prostorije i završene radove u dvorani Mjesnog odbora Vinkovačko Novo Selo obišao je danas vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić sa suradnicima.

Riječ je o Domu kulture koji je od velikog značaja za mještane, a u koji se do sada i nije previše ulagalo. “Rješili smo kompletnu salu, dakle podove, stolariju, kuhinju i toalete. Ukupno smo uložili 200 tisuća kuna gradskih sredstava” – rekao je v.d. pročelnika UO za gradsku imovinu i mjesnu samoupravu Grada Vinkovaca Krunoslav Josip Čačić.

Isto tako u sklopu radova, završeno je i novo dječje igralište s novim igralima i antistres podlogom. Riječ je o igralištu kakva će imati sve gradske četvrti. “Sada smo gotovo šest završili, nadamo se da ćemo do kraja godine pokriti svaki mjesni odbor s jednim lijepim novim igralištem” – istaknuo je vinkovački gradonačelnik

S novim igralištem i obnovljenim Domom kulture, u Mjesnom odboru Vinkovačko Novo Selo ostvareni su uvjeti za ugodnije provođenje slobodnog vremena i raznih društveno korisnih aktivnosti kako pojedincima, tako i udrugama i društvima, istaknuto je.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime