22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Bosančić u Tovarniku najavio rješenje problema kamionskog prometa

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Rješenje problema kamionskog prometa koji godinama muči mještane u fokusu je bilo današnjeg druženja kandidata Hrvatske demokratske zajednice s članovima i simpatizerima u Tovarniku. Prepuna dvorana pokazala je zajedništvo i odličnu sinergiju, uz želju za nastavkom stvaranja boljeg i kvalitetnijeg okruženja.
Potpora se, iz Tovarnika poručuje v.d. predsjednika županijskog HDZ-a i kandidat na HDZ-ovoj listi, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, cijelo vrijeme povećava, a vjeruje kako će na izborima dobiti snažan rezultat kao zalog za nove projekte i nove ideje koje će provesti u narednom periodu.
„Drago mi je što mogu reći da smo zajedno s Hrvatskim cestama i direktorom Škorićem pronašli rješenje za jedan od gorućih problema, a to su kamioni na cesti koji smetaju u prometu i ugrožavaju sigurnost. Mještanima koji žive uz ovu cestu olakšat ćemo izgradnjom trećeg prometnog traka“, kaže Bosančić ističući i gradnju dvorane u Ilači kao jedan od važnijih projekata na području ove općine.
Cilj ovog predizbornog druženja članova HDZ-a je obiteljima i prijateljima poslati poruku kako i zašto glasati za Hrvatsku demokratsku zajednicu, zašto je važno da ostvari pobjedu na razini općine Tovarnik i Vukovarsko-srijemske županije te da se na krilima dobro ostvarenog rezultata formira parlamentarna većina u hrvatskom saboru, napominje Mario Adamović, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Tovarnik
„Predstavnici županije koji su na listi za hrvatski sabor došli su predstaviti sebe i svoj izborni program, dati potporu općini Tovarnik za sve vitalne projekte koji su od velikog značenja za razvoj ove sredine, naselja Ilača i Tovarnik. Ispunjena dvorana jasno govori kako su birači prepoznali važnost rješavanja problema koji se tiču općine, da HDZ nema alternativu i da nas jedino oni mogu odvesti u nove pobjede i nove projekte“, poručuje Adamović.
Svijetlu budućnost s HDZ-om vidi i načelnik Anđelko Dobročinac uz kojega, kako kaže, Vlada RH stoji sve tri godine mandata.
„Potpora se najviše vidjela za vrijeme prošlogodišnjeg nevremena, ali tu je i u svim projektima na kojima svakodnevno radimo. Nailazimo na svakakve izazove, no, spremni smo na sve, uvijek smo tu za svoje mještane, kao što je Vlada za nas“, zadovoljan je Dobročinac.
Smatra kako će budući saborski zastupnici u budućnosti još više stajati uz općinu, budući da je puno projekata u najavi. „Vjerujem da ćemo zajedno s HDZ-om ovdje stvoriti fantastične uvjete za život – za mlade koji će ostajati, za stare koji će biti zbrinuti i za ljude koji će uz svoje plaće moći i više nego pristojno živjeti“.
Uskoro će krenuti izgradnja dodatnog traka na problematičnoj prometnici, a ide i proširenje graničnog prijelaza.
„Puno će to značiti mještanima jer to je žila kucavica između jedina dva naša naselja. Muči nas i izbacivanje smeća iz kamiona, pa ćemo uz novi prometni trak postaviti i kante za smeće, toalete i nadzorne kamere te tako, nadam se, riješiti cjelokupan problem“, poručuje Dobročinac.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime