34 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Božićna utrka s konzumacijom kobasica, poderanih gaća, rakijice, vina do alkotesta

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Uzbudljiva ekipna adventska utrka ”Potraga za božićnim blagom” u organizaciji  Sportske udruge građana FCT u  petak 10. prosinca s početkom u 18.00,  okupiti će 35 ekipa, a start i cilj ispred Gradskog muzeja Vinkovci (kod topa).

Cjelokupna ruta utrke sastoji se od šest kontrolnih točki, potrage za blagom i ciljne provjere, a ukupna dužina rute je oko 600 m. Kontrolne točke su sadržajno povezane i moraju se proći prema redoslijedu i sadržaju:

1.točka – svaka ekipa mora pojesti dvoje poderanih gaća po članu kako bi dobila natjecateljsku majicu i kemijsku olovku.

2.točka- svaka ekipa mora popiti dvije rakijice po članu kako bi dobila kovertu sa zadacima

3.točka-svaka ekipa mora pojesti dvije fritule po članu.

4.točka- svaka ekipa mora popiti čašu kuhanog vina po članu.

5.točka – svaka ekipa mora pojesti jednu kobasicu i jednu čvarkušu po članu.

6.točka – svaka ekipa mora popiti jedno pivo po članu kako bi dobila zagonetku s tri termina pomoću kojih moraju odgonetnuti rješenje zagonetke (osoba ili pojam vezan uz Vinkovce). Svaka ekipa ima 3 besplatna pokušaja pogađanja rješenja zagonetke, za svaki sljedeći pokušaj ekipa mora popiti dodatna 3 piva. Ako ne mogu pogoditi i žele četvrti termin ekipa mora popiti dodatna 3 piva i tako za svaki sljedeći termin.

7.Nakon uspješno završene zagonetke ekipe pristupaju potrazi za blagom, a svaka ekipa mora pronaći po jedno blago.

Nakon sto ekipa pronađe božićno blago dolazi u ciljnu ravninu. U ciljnoj ravnini prometna policija alkotestom mjeri razinu alkohola u krvi i rezultati se zapisuju, zbroj svih promila u ekipi čini broj koji će se dodati ukupnom vremenu. Svakoj ekipi mjeri se ukupno vrijeme, na ukupno vrijeme dodaju joj se kaznene minute za neispravno završene zadatke i broj koji se dobio zbrajanjem promila na alkotestu. Pobjednik je ekipa koja nakon obračuna ima najbrže vrijeme.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime