19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Božićni paketi za obitelji u potrebi

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Grad Vinkovci osigurao je 42 blagdanska paketa za obitelji primatelja zajamčene minimalne naknade, i to obiteljima s jednim djetetom ili više djece te samohranim roditeljima.

-”U božićno vrijeme darivanja i ljubavi, tradicionalno darivamo i naše sugrađane, korisnike socijalnog programa Grada s naglaskom na višečlane obitelji. Prilikom pripremanja paketa vodimo računa kako bi obiteljima u potrebi smanjili troškove, osigurali bogatiju trpezu i tako pridonijeli da što ugodnije i ljepše provedu blagdane i dočekaju Božić“, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Paketi sadrže uglavnom prehrambene namirnice, među kojima i one koje su karakteristične za ovo vrijeme i namijenjene baš za božićnu trpezu. Također, sam sadržaj paketa prilagođen je u odnosu na to ima li u obitelji djece, koje su dobi, spola i slično.

-“Pomozimo svi zajedno onima kojima je pomoć u ovim teškim vremenima najpotrebnija, okrenimo se oko sebe i pogledajmo kako možemo još nekome uljepšati ovaj blagdan, poručio je Bosančić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime