20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

BROJNI PLANOVI ZA TEKUĆU GODINU

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ako je suditi prema najavama gradonačelnika gradova Vukovarsko-srijemske županije, posla će u 2018. godini biti mnogo. Prema najavi čelnih ljudi, 373 milijuna kuna teški su vinkovački projekti. Ukupno ih je četrnaest. Nadvožnjak Borinci nalazi se među prioritetima. U 2018. godini i gradska uprava će doživjeti promjene. Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić najavio je njezinu modernizaciju i otvaranje prostora mladim ljudima koji imaju ideja.

Na tom tragu radit će se i u Županji, kako bi se, prije svega, na sve načine nastojao zaustaviti odlazak stanovništva. Županjski gradonačelnik Davor Miličević najavio je povećanje broja stipendija, ali i plaćanje dijela iznosa za knjige osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Od kapitalnih investicija, Miličević je izdvojio izgradnju bazena. Što se pak tiče naijstočnijeg grada Vukovarsko-srijemske županije, uz realizaciju projekata vezanih za komunalnu infrastrukturu snage će biti usmjerene i na prometnu povezanost i realizaciju projekta Srijemske transvezale. Tom cestom bi se Ilok s autoputem povezano za nekih dvadesetak minuta. Sada taj put traje više od sat vremena. Ključna je i realizacija poduzetničke zone, istkanuto je.

I u najmlađem gradu Vukovarsko-srijemske županije u 2018. godini najavljeni su brojni projekti, izgradnja poduzetničkog inkubatora, bioekološkog centra, izgradnja kanalizacijske mreže, ceste Otok – Slakovci.

Tek smo zakoračili u 2018. godinu. Nadajmo se da će najavljeno biti i realizirano.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime