10 C
Vinkovci
Srijeda, 24 travnja, 2024

Čak 439 prekršaja prekoračenja brzine u tjedan dana

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U samo sedam dana, od 9. do 15. prosinca, na području Vukovarsko-srijemske županije uz pomoć kamera za nadzor brzine kretanja vozila, zabilježeno je čak 439 prekršaja prekoračenja brzine, navode iz PU vukovarsko-srijemske.

Najveći broj prekršaja zabilježen je na kameri postavljenoj na cesti Vinkovci-Rokovci, a najmanji broj prekršaja zabilježen je na kameri u Ulici H.V. Hrvatinića u Vinkovcima. Na ostalim kamerama zabilježen je podjednak broj prekršaja prekoračenja brzine, no, njih je brojčano znatno manje nego na ove dvije lokacije.

Iz PU vukovarsko-srijemske vozače podsjećaju da se kamere za nadzor brzine kretanja vozila nalaze na još šest lokacija: Ulica Ruđera Boškovića u Vinkovcima, Vukovar (Priljevo), Ivankovo (Gorjani), južna vinkovačka obilaznica na raskrižju s Ulicom J. Kozarca, cesta Vera-Bobota te državna cesta Vinkovci-Županja kod Gradišta. Na vozače apeliraju da brzinu kretanja vozila prilagode zakonskim ograničenjima, ali i uvjetima na cesti, podsjećajući i da slijedi razdoblje pojačanog prometa na svim prometnicama naše županije, kako na cestama prema graničnim prijelazima i na autocesti, tako i na gradskim prometnicama. Kako bi gužve na cestama i pojačan promet, uobičajen za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, posebice u većim gradovima, prošao bez težih prometnih prekršaja i kako bi spriječili broj prometnih nesreća koje za posljedicu imaju ozljeđivanje i smrtno stradavanje osoba, iz PU vukovarsko-srijemske pozivaju vozače na pojačan oprez te na vožnju prilagođenu najavljenoj pojačanoj frekvenciji vozila na cestama.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime