25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Čarolija jeseni u vinkovačkom Dječjem vrtiću ”Vladimir Nazor’

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Dječji vrtić “Vladimir Nazor” prigodnim je programom simbolično nazvanim Čarolija jeseni obilježio Dane otvorenih vrata. Roditelji, bake, djedovi, braća i sestre malih polaznika ovog vinkovačkog dječjeg vrtića pridružili su im se kako bi uživali u programu koji su djeca s odgajateljicama vrijedno pripremali za njih te im pokazali čari ovoga godišnjeg doba.


B
ilo je danas još posebnih razloga za dolazak u vrtić. Vuk Mrkvić u okviru lutkarske predstave, a nešto kasnije i teta Jesenka posjetili su četiri skupine vinkovačkog vrtića, u kojemu boravi 74 djece i osam odgajateljica. Ovakvi trenuci posebno raduju djecu, jer rezultate svog rada i truda pokazuju pred roditeljima.
Centara aktivnosti u vrtiću ima nekoliko, a obuhvaćaju sva odgojno obrazovna područja. Sportske igre, izrada jela, centar male matematike uz pomoć kestenja, samo su neke od aktivnosti koje ove jeseni mališani iščekuju. Na taj način potiče ih se, između ostalog, da i sami budu kreativni, što je jako važno u njihovoj dobi.

”Ono što smo planirali smo i pripremili, ali se radujemo kada se prema inicijativi djece iz tih ponuđenih sredstava izrodi nešto sasvim novo, kada djeca daju ideju i povedu igru, na to smo posebno”, ističe Dubravka Vukić, voditeljica Dječjeg vrtića ”Vladimir Nazor”.

Zainteresirani roditelji, koji razmišljaju o upisu svoje djece, uvijek mogu doći u vrtić razgledati prostor i posavjetovati se o programu i sadržaju koji je ponuđen. Tamo ih čekaju tete odgajateljice, koje i nakon niza godina s osmijehom na licu idu na posao…

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime