19 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Četvrti dan bez novooboljelih od COVIDA-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vukovarsko-srijemskoj županiji već četvrti dan nema pozitivnih osoba na COVID-19, te je i dalje ukupno 36 oboljelih osoba – izvjestio je Županijski krizni stožer. U protekla 24 sata testirane su 32 osobe, što na području županije čini ukupno do sada 612 testiranih osoba. U samoizolaciji na području županije nalazi se 407 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljene su 4 prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo kako su 3 osnovane.
U objektima za karantenu osoba nalaze se 4 osobe. COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 21 poziv sa sumnjom na bolest COVID-19.
Opća županijska bolnica Vinkovci ima 4 hospitalizirane osobe pozitivne na COVID-19, dok se ostale osobe nalaze u kućnoj samoizolaciji, zbog blažih simptoma bolesti.
Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 11 zdravstvenih radnika, a od toga 4 liječnika, 3 medicinske sestre/tehničara, 3 druga zdravstvena i 1 nezdravstveni radnik.
Ukupan broj zdravstvenih radnika u samoizolaciji je 2, od čega su obje medicinske sestre/tehničari.
Trenutno u Vukovarsko-srijemskoj županiji nema izliječenih osoba od COVID-19, s obzirom na to da od prvih simptoma bolesti mora proći 28 dana da bi se osoba proglasila zdravom.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime