1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Cibalia započela s prodajom godišnjih ulaznica

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Iz Genscherove 10b stigla je vijest kako je Cibalia započela s prodajom godišnjih ulaznica za nadolazeću sezonu. Tako svi navijači i zaljubljenici u klub mogu osigurati svoje mjesto na stadionu tijekom cijele sezone.

Pretplata, odnosno godišnja ulaznica, isplati se svakako i s financijske strane, pogotovo onima koji su članovi. Godišnja ulaznica za tribinu zapad iznosi 70 eura, dok je za istok 40, a cijena za članove je 56 za zapad te 32 eura za istok. Cijena pojedinačnih karata za istok je 3 eura, a za zapadnu tribinu je 5 eura.

Kada u obzir uzmemo kako su Nebeskoplavi na domaćem terenu prošle sezone odigrali 17 utakmica i kada se u ruke uzme kalkulator i broj utakmica pomnoži s cijenom pojedinačnih ulaznica jasno je kako su cijene godišnjih ulaznica i više nego povoljne.

Svi koji su zainteresirani za godišnju ulaznicu mogu se javiti u klub svakog radnog dana od 11-15 sati ili putem maila cibalia@hnk-cibalia.hr. Što se tiče dokumentacije potrebno je dostaviti ispunjen obrazac, osobnu iskaznicu, potvrdu o mirovini (za umirovljenike), GDPR obrazac, dok maloljetnici uz navedeno moraju dostaviti osobnu ili domovnicu ili rodni list.

Dodajmo kako cijena godišnje karte za umirovljenike i maloljetnike iznosi 20 eura. Plaćanje se može odraditi i uplatom na računa kluba koji glasi HR9823400091110537497.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime