-1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Članovima BK Trpinjska cesta uručeni ključevi zgrade ŠRC Trpinjska cesta

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava uručio je ključeve Upravne zgrade Športsko-rekreacijskog centra Trpinjska cesta članovima istoimenog Boćarskog kluba. Radove vrijedne nešto više od 760 tisuću kuna izvela je domaća tvrtka, s kojom je Grad Vukovar prethodno sklopio ugovor. Prostor je namijenjen sportskim natjecanjima i rekreaciji, a u sklopu športsko-rekreacijskog centra nalaze se sportski tereni za boćanje te košarkaško, rukometno i dječje igralište. U centru se nalaze i društvena sala, garderoba, sanitarni čvor, čajna kuhinja i spremište za rekvizite.

Boćarski klub Trpinjska cesta jedan je od četiri postojeća kluba na vukovarskom području, osnovan je 2005. godine i trenutno broji 18 članova. Novi prostor sigurno će dodatno približiti ovaj sport mlađima kojih u klubu, kako saznajemo, gotovo da i nema. No, zasad će nova zgrada najviše poslužiti sadašnjim članovima, uglavnom braniteljima.

”Kad govorimo o braniteljskoj populaciji, uglavnom govorimo o ljudima koji jesu u mirovinama, koji imaju velike ratne traume i naravno da je bolje da se nalaze na otvorenom, da se druže, međusobno natječu, nego da se bore s mislima u mračnom kutku svoja četiri zida, sami. Ovo je jedna pozitivna priča na zadovoljstvo svih nas”, rekao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, dodavši da je nakon nekoliko godina razgovora konačno ostvaren zacrtani cilj.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime