21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Dan narcisa obilježiti će se i u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije i Liga protiv raka Vinkovci uključit će se u obilježavanje Dana narcisa – dana posvećenog oboljelima od raka dojke, javnozdravstvenom akcijom koja će biti održana

u subotu, 25. ožujka 2023. od 10 do 12 sati u središnjem gradskom parku u Vinkovcima.

Liječnici iz Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije, volonteri Lige protiv raka Vinkovci i članice Kluba žena liječenih na dojci „Una“, kojima će se pridružiti nastavnici i učenici Zdravstvene i veterinarske škole dr. Andrije Štampara, Patronažna služba Doma zdravlja Vinkovci, uz logističku podršku Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci, dijelit će promotivne materijale Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka dojke i prolaznicima darovati narcise – simbol ove javnozdravstvene akcije.

Ovom akcijom nastoji se podići svijest žena o potrebi odlaska na redovite preglede dojki s ciljem učinkovitije prevencije raka dojke.

Pozivamo sve građanke i građane da se uključe u ovu javnozdravstvenu akciju i na taj način daju svoj doprinos u borbi protiv ove opake bolesti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime